榴槤放題今年再度回歸!11月中的周末,有榴槤專門店將聯同馬來西亞農業部,在香港舉行榴槤任食活動,1.5小時內試食貓山王、山頂 XO等五款榴槤品種。榴槤放題只限四天,一共16場,部分場次經已售罄,想一試任食榴槤的滋味就要趁早預購門票了!

2小時 榴槤介紹會+任食放題

上年的榴槤放題大受歡迎,今年榴槤BB繼續與馬來西亞農業部聯手,再次舉行全港最大規模的馬來西亞榴槤任食品鑑會。今次的任食品鑑Party分為兩部分:頭半小時會有專人介紹不同榴槤的特色,讓大家基本試食;之後的1.5小時便是真正的榴槤放題,可以盡情品嚐由馬來西亞空運到港的新鮮榴槤!

榴槤由馬來西亞空運到港,即場新鮮即開。任食時間會有店員為顧客分派榴槤,輪流供應各種榴槤。

只限四天!網上預訂 兩款門票

榴槤放題將在11月中舉行,只限四天 (11月18-19日、11月25-26日),每天有4場,每場限定只招待約100位客人。門票分為兩種:$680 (2小時榴槤品鑑+任食放題)、$880 (2小時榴槤品鑑+任食放題,加送3磅或以上貓山王榴槤一個帶走)。

閱讀全文:
屏幕截圖
原文出處

🡑

X